Hellmann's Procuse
Digital Cookbook

MULTE BUCĂTĂRII, ACEEAȘI PASIUNE PENTRU GUST

Abonează-te la newsletterul Hellmann's și descoperă o colecție de rețete create de real foodies. Cadou de bun venit în comunitate: un digital cook book cu zeci de pagini de răsfoit și multe idei de experimentat în bucătăria de acasă.

Provocăm cei mai talentați bucătari și foodies să creeze rețete delicioase, inspirate de sosurile Hellmann’s și le împărtășim cu toți cei care vor să se distreze în propria lor bucătărie.
Da, acest Digital Cook Book crește tot timpul. Mai treci pe la noi să vezi cele mai noi idei #delish adăugate în colecție.

Descarca gratuit
Digital Cookbook

GĂTEȘTE CU NOI ȘI POȚI FI PARTE DIN DIGITAL COOKBOOK

Te provocăm să gătești cu Hellmann’s și să ne iei cu tine în căutarea gustului. Toacă, frământă, rumenește, amestecă, gustă. Pune-ți imaginația la treabă și dă-ne un tag pe insta @hellmannsro să vedem ce a ieșit. Dacă ne place, îți rezervăm un loc în Digital Cookbook. Rețeta ta merită să fie împărtășită.

Credem că adevărata magie se întâmplă în bucătărie și adevărații bucătari sunt cei care au curajul să încerce lucruri noi. Ascute cuțitele, pornește cuptorul. Gustul adevărat e în mâinile tale.