Fillet-O-Fish

 Fillet-O-Fish by BakeOliv

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
25 Minutes
Hp Icon two
25 Minutes
Hp Icon 3
25 Minutes
wertyu Image
  • 150g cod alb file
  • sare și piper, după gust
  • 1 ou
  • 75g pesmet
  • ulei, pentru stropit/prăjit
  • 30g Hellmann's original sos de maioneză
  • 2 castraveți murați
  • 1 cățel de usturoi
  • 1/2 linguriță mărar uscat
  • 2 felii cașcaval cheddar
  • 2 chifle burger
Recipe Images
  1. Condimentează codul cu sare și piper, după gust. Ulterior, taie-l în jumătate (astfel încât să obții 2 bucăți de aproximativ 7 cm)

  2. Bucățile rezultate trece-le prin ou, respectiv pesmet, astfel încât să fie bine acoperite

  3. Aici există două variante: poți să prăjești codul în baie de ulei până ce crusta devine aurie, sau să îl stropești ușor cu puțin ulei și să îl pui la Airfryer la 200°C pentru 10 minute, sau până ce capătă o culoare aurie, de asemenea

  4. În acest timp, pregătește sosul: amestecă maioneza, împreună cu usturoiul și castraveții murați tăiați mărunt. La sfârșit adaugă și mărarul uscat și puțină sare, după gust.

  5. Taie chiflele de burger pe lățime și pune-le câteva minute în tigaie (cu puțin unt, opțional), astfel încât să capete o culoare aurie

  6. Apoi, lasă doar baza chiflelor în tigaie și adaugă feliile de cheddar deasupra lor. Așteaptă până ce cașcavalul se topește

  7. Într-un final, asamblează sandwich-ul

  8. Peste chifla cu cheddar adaugă codul, iar deasupra vine partea de sus a chiflei, unsă din belșug cu sos.