Skip to:
Grătar cu carne marinată
PREGĂTIRE
30 Minutes
GĂTIRE
30 Minutes
PENTRU
30 Minutes
- mai multe feluri de carne, la alegere (carnati, piept de pui, piept de porc, frigarui)
- porumb intreg
- ardei jalapeno intregi
- ceapa
- ardei gras
- rosii cherry
- sare
- piper
- cimbru
- piper cayenne
- ulei de masline
- Hellmann's Original Barbecue sauce
-
Marineaza carnea inainte cu minim 2 ore de a o pune pe gratar. Intr-o punga adauga carnea, cateva linguri de ulei de masline, sare, piper, piper cayenne, cimbru. Lasa carnea la frigider timp de 2 ore. O sa fie mai frageda si mai gustoasa!
-
Taie in fasii patrate ceapa si ardeiul gras, pentru frigarui. Alterneaza pe un bat de frigarui rosii cherry, carne, ceapa si ardei, atat cat incape pe un bat.
-
Aseaza legumele intregi (porumbul si ardeii jalapeno), frigaruile si carnea care a stat la marinat pe gratar, pana se rumenesc.
-
Serveste cu sosul Hellmann's Original Barbecue si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!