Burger de porc cu sos barbecue

Un burger usor de pregatit si bun de impartasit cu cei de acasa. Nu trebuie sa calatoresti ca sa aduci gustul de festival la tine in bucatarie, avem noi o idee mai buna! Original Burger de la Hellmann’s.

Timp de preparare

15 min

Timp de gatire

15 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 300g carne de porc sau vita, sau chiar mix, tocata
  • 1 chifla
  • 1 ou
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • Original Burger Hellmann's sauce
  • ruccola
  • 1 felie mare de rosie
  • 1 ceapa
  • 1 felie de branza, cascaval

Mod de preparare

ungrouped

  1. Amesteca carnea tocata cu un ou, patrunjel tocat marunt, cimbru, sare si piper, amesteci compozitia si faci o chiftea.

  2. Pune chifteaua pe gratar sau grill si o lasi sa se faca pe fiecare parte, timp de 10 minute.

  3. Adauga jumatatile de chifle pe gratar sau tigaia grill, de asemenea, sa se prajeasca interiorul un pic, iar daca ti se pare o idee buna, poti unge chiflele cu putin unt si usturoi.

  4. Odata ce carnea este gata, poti aseza toate ingredientele pe o jumatate de chifla: chifteaua de carne, ruccola, cascavalul sau branza topita, rosie, ceapa si nu uita de sos!

  5. Serveste cu sosul Original Burger Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!