Burger homemade si cartofi prajiti

Stii cartofii aia buni de te lingi pe degete? Crocanti, deliciosi, buni de asezat langa un homemade burger. Gateste cu Hellmann’s, e simplu!

Timp de preparare

15 min

Timp de gatire

15 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 300g carne de porc sau vita, sau chiar mix, tocata
  • 1 chifla
  • 1 ou
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • Original Barbecue Hellmann's sauce
  • salata verde
  • 1 felie mare de rosie
  • 1 felie de branza, cascaval
  • 300g de cartofi
  • ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

ungrouped

  1. Amesteca carnea tocata cu un ou, patrunjel tocat marunt, cimbru, sare si piper, apoi amesteci compozitia si faci o chiftea.

  2. Adaugi chifteaua pe gratar sau tigaia de grill pe aragaz si o lasi sa se faca pe fiecare parte, timp de 10 minute.

  3. Intre timp poti taia si spala cartofii si ii poti pune la prajit intr-o tigaie medie, cu ulei de floarea soarelui.

  4. Adaugi jumatatile de chifle pe gratar sau tigaia grill, de asemenea, sa se prajeasca interiorul un pic, iar daca ti se pare o idee buna, poti unge chiflele cu putin unt si usturoi.

  5. Odata ce carnea este gata, poti aseza toate ingredientele pe o jumatate de chifla: chifteaua de carne, salata, cascavalul sau branza topita, rosia si nu uita de sos! Adauga si cartofii prajiti.

  6. Serveste cu sosul Original Barbecue Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!