Carne la grătar

SOSURI

Un sos special conceput pentru cartofi prăjiți. Maioneză și sos de roșii într-un singur sos, care face dintr-un preparat deja iubit, unul spectaculos.
Un sos cu gust intens de muștar dijon, cremos și intens, potrivit atât pentru preparate din carne, cât și pentru legume la grătar sau preparate pe bază de ouă.
Un sos complet, cu bucăți de castraveți murați, pentru prepararea unui burger delicios, acasă, cu un gust unic, delicios.
Un sos ideal pentru prepararea unui burger delicios, acasă, cu un gust cremos, echilibrat.
Un sos cu gust bogat, intens, ușor afumat, perfect pentru preparate din carne.
Sosul Cheddar de la Hellmann’s, cremos și consistent, o să fie preferatul tău daca ești fan nachos, burgeri și cartofi prăjiti. Și cine nu e fan?
Sosul iute Hellmann's Hot Mexican impresionează prin nota sa cremoasă și căldura arzatoare a ardeilor iuți selectați. Un sos potrivit pentru o paletă largă de gusturi și preparate, care aduce street food-ul acasă sau la picnic pentru toți cei pasionați de aromele mexicane.
Sosul Garlic & Herb are gust echilibrat de usturoi, conține verdețuri aromate și face totul mai apetisant. Îl guști și îți face instant poftă de pulpe de pui rumene și lipicioase, frigărui cu porc și ardei, salate bogate cu legume de sezon și cartofi prăjiți aurii.