Frigarui fripte la grătar

Totul e mai bun pe gratar. Legumele fripte, carnea in crusta delicioasa, stii ce usor e sa faci pe plac oricarui mofturos? Gratar cu bun gust, gateste cu Hellmann’s.

Timp de gatire

20 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • piept de pui dezosat sau piept de porc dezosat
  • ardei jalapeno
  • ceapa
  • ardei gras galben si rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • piper cayenne
  • ulei de masline
  • maioneza, ketchup, mustar

Mod de preparare

ungrouped

  1. Marineaza carnea inainte cu minim 2 ore de a o pune pe gratar. Intr-o punga adauga carnea, cateva linguri de ulei de masline, sare, piper, piper cayenne, cimbru. Lasa carnea la frigider.

  2. Dupa ce s-a marinat, scoate carnea de la frigider si apoi o tai in cubulete egale.

  3. Taie in fasii patrate ceapa, ardeiul jalapeno si ardeiul gras. Alterneaza pe un bat de frigarui carne, ceapa, ardei gras rosu si verde, si ardei jalapeno, atat cat incape pe un bat.

  4. Aseaza frigaruile pe gratar, pana se rumenesc.

  5. Serveste cu sosul de maioneza Hellmann's, ketckup si / sau mustar si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!