Friptură de vită cu legume la cuptor | Hellmann's

Friptură de vită cu legume la cuptor 

Rețete Pregătire

Pregătire

10m

Rețete Gătire

Gătire

60m

Rețete Pentru

Pentru

2 persoane

Ce iti trebuie?
  • Carne de vită, steak
  • Cartofi
  • Morcovi
  • Ardei roșu
  • Rozmarin
  • Sare
  • Condimente
  • Ulei de măsline
  • Maioneză Hellmanns
Cum faci?

  • Taie carnea de vită în felii subțiri și las-o la macerat 24 de ore înainte să o adaugi de procesul de gătire.

  • Spală și taie legumele, amestecă-le cu ulei de măsline și condimente după bunul gust și pune-le într-o tavă la cuptor împreună cu friptura de vită, timp de 60 de minute.

  • Servește cu câteva fire de rozmarin fresh și alături de o sosieră de maioneză Hellmann’s.