Gratar cu carne marinata

Grill like a pro. Orice e mai bun pe gratar, iar carnea marinata e un adevarat deliciu. Frigarui cu gust de vara, la tine acasa.

Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

30 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • mai multe feluri de carne, la alegere (carnati, piept de pui, piept de porc, frigarui)
  • porumb intreg
  • ardei jalapeno intregi
  • ceapa
  • ardei gras
  • rosii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • piper cayenne
  • ulei de masline
  • Hellmann's Original Barbecue sauce

Mod de preparare

ungrouped

  1. Marineaza carnea inainte cu minim 2 ore de a o pune pe gratar. Intr-o punga adauga carnea, cateva linguri de ulei de masline, sare, piper, piper cayenne, cimbru. Lasa carnea la frigider timp de 2 ore. O sa fie mai frageda si mai gustoasa!

  2. Taie in fasii patrate ceapa si ardeiul gras, pentru frigarui. Alterneaza pe un bat de frigarui rosii cherry, carne, ceapa si ardei, atat cat incape pe un bat.

  3. Aseaza legumele intregi (porumbul si ardeii jalapeno), frigaruile si carnea care a stat la marinat pe gratar, pana se rumenesc.

  4. Serveste cu sosul Hellmann's Original Barbecue si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!