Oua umplute cu maioneza

Pofteste si te inspira! De Paste, gateste simplu cu Hellmann’s. Sarbatori usoare, mese pline de gust.

Timp de preparare

5 min

Timp de gatire

15 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 6 oua
  • 2 ridichi
  • 2 fire de marar
  • micro plante de ridice, busuioc japonez
  • 4 felii rotunde de salam sau fasii de somon
  • 1 lingura de ierburi si condimente uscate, din fiecare, precum busuioc, boia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri de maioneza

Mod de preparare

ungrouped

  1. Fierbi ouale timp de 5 minute.

  2. Le decojesti.

  3. Tai ouale in jumatati.

  4. Scoti galbenusul din interior.

  5. Intr-un bol, separat, amestesci galbenusul de la oua cu 2 linguri de maioneza.

  6. Jumatatile de oua le dai prin condimente, susan, ca sa poti decora partea de sus a oualelor, asa cum vezi in fotografiile noastre de pe blog.

  7. Umpli interiorul oualelor cu maioneza amestecata cu galbenusul de ou.

  8. Decorezi cu felii de ridichi, castraveti, salam sau somon, servesti cu cateva fire de marar si micro plante precum ridiche sau busuioc japonez.

Gata aperitivele! #EasyEaster