Ouă umplute


Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

10 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 5 ouă
  • un fir de ceapă verde
  • boia iute
  • sare
  • maioneză Hellmann’s

Mod de preparare

ungrouped

  1. Pune o oală cu apă și sare la fiert. Adaugă cele 5 ouă atunci când apa dă în clocot.

  2. După 10 minute scoate ouăle și lasă-le într-un vas cu apa și gheață, pentru a opri procesul de fierbere.

  3. Când ouăle s-au răcit, taie-le în jumătăți si scobește gălbenușul cu grijă, folosind o linguriță.

  4. Amestecă gălbenușurile de ou cu două linguri de maioneză Hellmann’s. Pune compoziția într-o pungă de ornat și umple albușurile de ou.

  5. Presară puțină boia iute peste ele și ceapă verde proaspăt tăiată.