Piept de pui cu legume bine fripte

Gust de vara, ce frumos e afara. Fiecare primeste ce pofteste, miroase a gratar! Legume bine fripte si miros de ardei de gradina. Sa punem masa!

Timp de preparare

15 min

Timp de gatire

20 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 1 piept de pui mare, dezosat
  • ciuperci champignon
  • 1 zucchini
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • rosii cherry
  • ketchup Hellmann's
  • busuioc
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

ungrouped

  1. Taie legumele pentru a putea fi puse pe gratar: ciupercile, ardeiul kapia, ceapa, capatana de usturoi, dovlecelul zucchini. Rosiile cherry pot fi puse intregi pe gratar, nu trebuie sa le tai.

  2. Unge pieptul de pui cu putin ulei de masline, si adauga un varf de sare, piper si cimbru pe toate partile, condimenteaza bine.

  3. Aseaza legumele si pieptul de pui pe gratar, pana se rumenesc.

  4. Odata ce carnea este gata, poti aseza toate ingredientele intr-o oala de fonta, si poti taia pieptul de pui in fasii egale, pentru o servire mai usoara. Presara si cateva frunze de busuioc proaspat, pentru un gust mai bun!

  5. Serveste cu sosul ketchup de la Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!