Pui la cuptor, cartofi si mirodenii, coacaze si morcovi

Ai pofta de ceva bun bun bun rau? O retete usoara cu gust de vara, fructe de padure si mirodenii parfumate. Hai sa gatim impreuna.

Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

30 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 2 copane si 2 pulpe de pui
  • 3-4 cartofi medii
  • coacaze
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • Original Barbecue Hellmann's sauce
  • rozmarin
  • ulei de masline

Mod de preparare

ungrouped

  1. Unge carnea de pui cu ulei de masline, adauga sare si piper pe toate partile apoi aseaz-o intr-o oala din fonta.

  2. Taie cartofii si morcovii in jumatati si adauga-i in oala alaturi de carne.

  3. Curata 3-4 catei de usturoi si adauga-i alaturi de celelalte ingrediente. Mai adauga si cateva crengute de rozmarin si doua felii de lamaie.

  4. La final adauga si cateva crengute cu coacaze rosii.

  5. Pune oala in cuptorul preincalzit si asteapta 30 de minute, sau pana cand este bine facuta carnea de pui - poti incerca cu furculita, asa iti dai seama daca carnea este gatita si in interior.

  6. Serveste cu sosul de barbecue de la Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!