Rulouri de zucchini cu maioneza vegana

Pofteste si te inspira! De Paste, gateste simplu cu Hellmann’s. Sarbatori usoare, mese pline de gust.

Timp de preparare

5 min

Timp de gatire

15 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri cus cus fiert
  • 3 linguri maioneza vegana
  • 5 bucati de sparanghel

Mod de preparare

ungrouped

  1. Speli legumele.

  2. Tai jumatate de dovlecel in 5 fasii, felii foarte subtiri, pe lungimea dovlecelului.

  3. Asezi fasiile de dovlecel pe un servetel ca sa absoarba apa legumei.

  4. Jumatatea de dovlecel ramasa poti felia fasii subtiri si mici, la fel, asezi feliile pe un servetel mai gros.

  5. Intr-un castron, separat, adaugi cus cusul si 1 cana mica de apa fiarba peste el, acoperi si lasi cus cusul sa se umfle timp de 5 minute.

  6. Cand cus cusul este gata, adaugi maioneza vegana si amesteci compozitia.

  7. Pe un blat de lemn, iei pe rand fiecare fasie de dovlecel si in partea dreapta, spre margine, adaugi 1 lingurita din compozitia care se afla in castron (cus cus cu maioneza vegana).

  8. Pe compozitia care se afla pe fasia de dovlecel, asezi sparanghelul taiat (doar partea de sus se foloseste in reteta), impreuna cu cateva frunze de marar si cateva mici fasii de dovlecei taiati subtiri.

  9. Acum, ca ai asezat compozitia pe fasia de zucchini, ruleaza fasia de la dreapta la stanga, pana cand obtii un rulou de zucchini cu compozitia pregatita mai devreme, in interior.

  10. In cele din urma, poti aseza ruloul in picioare, pe o farfurie intinsa, alaturi de alte rulori decorate la fel.

  11. La sfarsit, vei avea o farfurie verde ca o mica gradina.

Gata aperitivele! #EasyEaster