Salata Olivier cu maioneza

Pofteste si te inspira! De Paste, gateste simplu si rapid cu Hellmann’s si Bucatar Maniac. Sarbatori usoare, mese pline de gust.

Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

30 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 2 oua fierte tari
  • 3 ridichi
  • 2 castraveti murati
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 linguri de mazare fiarta din conserva
  • 1 morcov fiert
  • 1 felie piept de pui la gratar
  • 2 cartofi fierti
  • 3 linguri de maioneza
  • ½ lingurita de miere
  • chives, frunze de cimbru proaspat sau patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

ungrouped

  1. Fierbi ouale timp de 5 minute si pui pe gratar un file de piept de pui, cate 2 minute pe fiecare parte.

  2. Fierbi morcovul si cartofii.

  3. Tai ouale fierte, cartofii, morcovii, pieptul de pui si castravetii in cubulete aproximativ egale ca marime.

  4. Intr-un bol, separat, amesteci 3 linguri de maioneza cu sare, piper, o lingurita de miere si chives tocat marunt.

  5. Amesteci usor toate ingredientele cu dressingul din maioneza.

  6. Decorezi cu felii de ridichi sau castraveti si servesti cu cateva fire de chives sau alte frunze aromate cum ar fi cimbrul proaspat sau patrunjelul.

  7. Vei avea o salata delicioasa si aromata, o gustare usoara si rapida, perfecta de pus pe masa de Paste.

Gata masa de #EasyEaster.