Street food wrap cu pui si barbecue

Ti-e pofta de…festival? Uite o idee de wrap cu lipii de tortilla si sos de barbecue, usor de pregatit acasa, inspiratie street food.

Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

15 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • 2 bucati de piept de pui dezosat
  • 4 lipii tortilla
  • ruccola
  • 1 ceapa
  • rosii cherry
  • Hellmann’s Original Barbecue
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

ungrouped

  1. Taie cele doua bucati de piept de pui in fasii egale.

  2. Pune o lingurita de ulei de masline intr-o tigaie, adauga fasiile de piept de pui, sare si piper, lasa-le la fript pana cand prind o crusta usor caramelizata.

  3. Intr-o lipie de tortilla adauga ruccola, cateva rosii cherry si ceapa taiata rondele; adauga pieptul de pui dupa ce l-ai fript bine in tigaie.

  4. Serveste cu sosul de barbecue Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!