Tigaie de ciuperci pleurotus


Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

10 min

Distribuie

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

ingrediente

ungrouped

  • ciuperci pleutorus
  • unt
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • usturoi
  • coriandru
  • pătrunjel
  • maioneză vegană de la Hellmann's

Mod de preparare

ungrouped

  1. Spală ciupercile pleurotus, taie-le codițele, să fie cât mai scurte, nu de tot.

  2. Încinge o tigaie de fontă sau oricare altă tigaie, bine bine, adaugă unt și ulei de măsline un pic, câteva felii de usturoi și când tigaie e foarte încinsă, adaugă ciupercile, ține-le în tigaie până când acestea prind o crustă maro aurie. Stinge focul și adaugă un strop de zeamă de lămâie, adaugă sare și piper după gust și câteva frunze tocate mărunt de coriandru și pătrunjel.

  3. Servește cu maioneză vegană de la Hellmann's.