Vegan fresh bagels cu maioneză vegană | Hellmann's Romania

Vegan fresh bagels cu maioneză vegană 

Pregătire

Pregătire

10m

Gătire

Gătire

m

Pentru

Pentru

2 persoane

Ce iti trebuie?

ungrouped

  • 1 avocado copt
  • 2 ridichi
  • 2 frunze de salată verde
  • 2 chifle bagel
  • năut la conservă
  • ceapă verde
  • sare
  • lămâie
  • Vegan Mayo Hellmann’s
  • piper
  • 1 castravete cornichon fresh
  • vlăstari de broccoli sau alte microplante
Cum faci?

ungrouped

  1. Taie chiflele bagel pe jumătate.

  2. Amestecă într-un bol avocado, sare, piper și zeama de la o lămâie.

  3. Spală și taie ridichile și castravetele cornichon în fâșii subțiri, ceapa verde tăiată mărunt. Scurge năutul din conservă.

  4. Ungem prima felie de bagel cu un strat generos de Vegan Mayo Hellmann's. Adăugăm câte o frunză de salată verde, apoi avocado-ul. Adăugăm și câteva boabe de năut, feliile de ridichi și castravete, ceapa verde. La final presărăm câțiva vlăstari nutritivi sau microplante și terminăm de montat bagelul adăugând a doua felie a chiflei.