Hellmann's sustenabilitate

BUN LA GUST, BUN PENTRU TINE,

BUN ȘI PENTRU PLANETĂ

Calitatea Hellmann’s se simte în fiecare salată de boeuf, ou umplut sau burger pe care îl desăvârșești cu sosul de maioneză.

Natura ne oferă tot ce ne trebuie pentru a crea gustul unic Hellmann’s, așa că facem tot ce putem pentru a o proteja. Alegem ingrediente din surse sustenabile, luptăm împotriva risipei alimentare, reducem consumul de plastic și folosim plastic reciclat pentru ambalajele noastre.

Uleiuri vegetale

ULEIURI VEGETALE ȘI ROȘII DIN SURSE SUSTENABILE

Ouă de la găini

OUĂ DE LA GĂINI CRESCUTE ÎN AER LIBER

Gust unic

GUST UNIC, NR. 1 ÎN ROMÂNIA*

Brand sustenabil

BRAND SUSTENABIL

*Marca nr 1(Hellmann’s/Best Foods) în sos de maioneză, în valoare vânzări retail, dintre toate mărcile măsurateîn raportul Packagd Food 2019, Euromonitor International

Hellmann's Food Mix

Ne asigurăm că uleiurile și roșiile noastre provin din surse sustenabile, iar ouăle, de la găini crescute la sol. Respectăm Codul Unilever pentru Agricultură Sustenabilă. În acest fel, sosurile sunt mai gustoase, pământul e mai sănătos, animalele sunt mai fericite, iar fermierii își pot asigura un trai decent. Asta înseamnă “sustenabil”.

SUSTENABILITATE PE PÂINE

De la alegerea ingredientelor și până la reciclarea ambalajelor, ne dorim ca mâncarea pe care o producem să fie bună și pentru tine, și pentru mediu. Împreună, putem mânca mai bine.

Ingrediente icon

INGREDIENTE DIN SURSE SUSTENABILE

Ambalaje reciclate

AMBALAJE RECICLATE & RECICLABILE

Idei pentru combaterea

IDEI PENTRU COMBATEREA RISIPEI ALIMENTARE

IATĂ CUM POȚI CONTRIBUI

PoțI contribui
Gătește “în serie”

GĂTEȘTE “ÎN SERIE”

Adică, gătește un preparat central, ca, de exemplu, șnițel de pui sau vânătă la cuptor, pe care îl adaptezi și combini în mai multe feluri pentru a obține o serie de rețete diferite, pentru cel puțin 3 zile.

Rețete “one pot”

PREPARĂ REȚETE “ONE POT”

Adică, totul într-o singură oală sau tigaie, fie că sunt paste cu “ce găsești prin frigider” sau chilli con carne. Bonus: n-ai multe vase de spălat și ce rămâne va fi la fel de delicios și mâine.

Pe toată săptămâna

PLANIFICĂ-ȚI MENIUL PE TOATĂ SĂPTĂMÂNA

Ca să ai la ce să poftești și să cumperi doar ingredientele pe care știi că o să le folosești.

MAKE TASTE, NOT WASTE

353 de gramme
Gustul se folosește
Make taste

Românii aruncă 6000 de tone de mâncare pe zi. Gândul că irosim atât de multă mâncare ne lasă un gust amar. Și pentru că 70% din risipa alimentară se produce acasă, în propria bucătărie, ne-am asumat misiunea de a te ajuta să scoți tot ce-i mai bun din mâncare, chiar și când ești tentat să crezi că n-ai nimic în frigider.

Dă o șansă jumătății de avocado sau roșiilor care nu mai sunt la fel de tari ca la început. Cu o linguriță de Hellmann’s poți face magie în bucătărie.

Anti-Risipâ

Ține aproape ghidul nostru anti-risipă și descoperă tips & tricks pentru planificarea cumpărăturilor și a meniului, food waste hacks și rețete versatile.