DESPRE NOI

 

Cunoaște-l pe Richard Hellmann

De la un mic magazin de delicatese, la gustul original pe care îl știm cu toții. Richard a plecat în căutarea gustului și a descoperit rețeta succesului. 

Născut în Germania, a început să dezvolte o pasiune pentru mâncare încă de la 14 ani, când lucra ca ucenic la o piață locală. Mai apoi, emigrând în New York, și-a pus în aplicare visul și a deschis, alături de soție, Hellmann’s Delicatessen.

Optimist, inventiv și plin de viață, a început să creeze zeci de rețete de maioneză, fiecare mai bună decât precedenta. Până a găsit-o pe cea perfectă.

În jurul borcanului a legat funda albastră, semn că a creat o maioneză de cea mai bună calitate. Curând, toți cei care treceau pragul magazinului de delicatese își doreau rețeta lui Hellmann. Aceeași fundă albastră decorează și astăzi borcanul.

Așa s-a născut maioneza Hellmann’s.

Suntem de partea gustului

Pasiunea lui Richard pentru gust și pofta lui de viață ne inspiră în continuare să aducem momentele de bucurie din jurul mesei.

Și să redescoperim zilnic plăcerea de a mânca. Încet, cu poftă, cu mâinile, cu ochii închiși de plăcere sau zâmbind și împărțind ultima felie.

La masa noastră sunt bineveniți toți cei care iubesc..

..Mâncarea adevărată

Richard scria original pe borcan în 1913, pentru că așa era maioneza lui. Preparată cu ouă adevărate, așa cum o pregătești și tu în bucătărie.

Și astăzi, lucrurile stau la fel. Credem în mâncare adevărată, creată din ingrediente simple și bune. Maioneza Hellmann’s are un gust echilibrat, textură bogată și e plină de savoare, pentru a scoate tot ce-i mai bun din mâncare.

Folosim doar ingrediente naturale, din surse sustenabile. Produse pe care le ai și tu în frigider sau în cămară. Dacă nu-l putem pronunța, nu-l vei găsi în lista noastră de ingrediente.

Rețeta noastră e simplă. La fel ca mâncarea pe care o iubim.