Sandwiches summer grilling

Ingrediente de calitate în fiecare produs

Sandwich with tomato and salad on a table top with a wall of blue tiles behind

APARIȚIA HELLMANN'S

1913

Richard Hellmann a ajuns în New York în 1913, unde a întâlnit-o pe Margaret, fiica a doi proprietari ai unui magazin de delicatese. Dragostea lor pentru mâncare a înflorit și a dus la înființarea Hellmann’s Delicatessen.

Istoria și misiunea noastră, sustenabilitate

O MARCĂ DE ÎNCREDERE

1913 – 1920

Hellmann's nu a fost doar un loc pentru a lua o gustare, a fost locul de naștere al unei rețete de maioneză care avea să capteze inimile (și papilele gustative) pentru generațiile următoare.

Istoria și misiunea noastră, sustenabilitate

FUNDIȚA ALBASTRĂ

1920 – 1925

Margaret a perfecționat rețeta de maioneză care a fost sigilată cu fundița albastră iconică. Acest condiment delicios avea să devină cea mai bine vândută maioneză din lume. Secretul? Ingrediente atent alese și o textură cremoasă delicioasă.

Istoria și misiunea noastră, sustenabilitate

O LUME DE GUST 

1960s – 1970s

Hellmann's și-a răspândit dragostea în întreaga lume, începând cu Europa în anii 1960. Până în anii 1970, gustul lor cremos și delicios încânta papilele gustative din Portugalia, Spania, Brazilia, Argentina și Columbia. 

1980 present

MOȘTENIREA CALITĂȚII

1980s – present

De-a lungul anilor, am câștigat mai multe premii, rămânând fideli calității gustului nostru: 

Cea mai bine vândută maioneză din lume, ambalaje sustenabile și campioni ai reducerii risipei alimentare.