Hellmann's despre noi

CUNOAȘTE-L PE RICHARD HELLMANN

Richard Hellmann

De la un mic magazin de delicatese, la gustul original pe care îl știm cu toții. Richard a plecat în căutarea gustului și a descoperit rețeta succesului.

Născut în Germania, a început să dezvolte o pasiune pentru mâncare încă de la 14 ani, când lucra ca ucenic la o piață locală. Mai apoi, emigrând în New York, și-a pus în aplicare visul și a deschis, alături de soție, Hellmann’s Delicatessen.

Optimist, inventiv și plin de viață, a început să creeze zeci de rețete de maioneză, fiecare mai bună decât precedenta. Până a găsit-o pe cea perfectă. În jurul borcanului a legat funda albastră, semn că a creat o maioneză de cea mai bună calitate.

Așa s-a născut maioneza Hellmann’s.

Hellmann's Logo

SUNTEM DE PARTEA GUSTULUI

Pasiunea lui Richard pentru gust și pofta lui de viață ne inspiră în continuare să alimentăm momentele de bucurie din jurul mesei. Și să redescoperim zilnic plăcerea de a mânca. Încet, cu poftă, cu mâinile, cu ochii închiși de plăcere sau zâmbind și împărțind ultima felie.

Credem în mâncare adevărată, creată din ingrediente simple și bune. Folosim doar ingrediente naturale, din surse sustenabile. Produse pe care le ai și tu în frigider sau în cămară.

Rețeta noastră e simplă. La fel ca mâncarea pe care o iubim.

ÎNCEARCĂ CEVA NOU AZI