Hellmann's Procuse

Page title- H2 hidden

EXISTĂ UN SOS
PENTRU FIECARE POFTICIOS

Toate sosurile noastre sunt preparate cu pasiune pentru gust și cu responsabilitate față de natură.
Poftește la masă!

MAIONEZĂ

Sosul de maioneza cu piper roz de la Hellmann’s e creat special pentru cei care cauta combinatii surprinzatoare de gusturi. Aromat, piperat, cremos si rafinat, acest sos de maioneza e o incantare a simturilor.

Sosul de maioneza cu chili de la Hellmann’s e creat special pentru cei care cauta un gust picant extravagant. Nu doar piperat, ci si rafinat. Aromele preparatelor tale preferate se intensifica, iar gustul capata o alta dimensiune.

Sos de maioneza cu 77% continut de grasimi, obtinuta exclusiv din ingrediente de calitate: oua de la gaini crescute cu grija la ferma, uleiuri din surse sustenabile.

Sos de maioneza cu un continut redus de grasimi (25%), obtinuta exclusiv din ingrediente de calitate: oua de la gaini crescute cu grija la ferma, uleiuri din surse sustenabile.

Sos de maioneza vegana, cu 73% ulei de rapita din surse sustenabile, fara ou. Un produs potrivit in special in dietele vegane, perioadele de post, dar si pe tot parcursul anului, oferind preparatelor un plus de gust unic, delicios.

Sosul de maioneza cu trufe de la Hellmann’s e o delicatesa pentru cei care isi doresc tot ce-i mai bun pe masa. Cremos, rafinat si savuros, acest sos de maioneza gourmet innobileaza bunatatile tale preferate.

SOSURI

Creat special pentru cei care vor iute ceva bun de mancare, Hellmann's Hot Sauce este creat din ardei iuti autentici, culesi cu grija pentru o aroma intensa. Gust exploziv, pentru cei curajosi.

 (Hellmann's sos iute)

Sosul Creamy Chilli de la Hellmann’s, cu Sambal Oelek, rosii proaspete si usturoi, iti ofera, pe de o parte, satisfactia gustului cremos si dulceag al rosiilor si pe de alta, senzatia surprinzatoare a gustului intens de ardei iute.

 (Hellmann's Creamy Chilli)

Sosul Pesto Rosso de la Hellmann’s, cu rosii proaspete, busuioc aromat si pudra de branza, aduce savorile Italiei in sandviciurile, pastele si salatele tale preferate. Inspirat de Street Food, creat pentru bucataria ta.

 (Hellmann's Pesto Rosso)

Un sos cu gust bogat, intens, usor afumat, perfect pentru preparate din carne.

 (Hellmann's sos Barbeque)

Un sos ideal pentru prepararea unui burger delicios, acasa, cu un gust cremos, echilibrat.

 (Hellmann's sos Original Burger)

Un sos complet, cu bucati de castraveti murati, pentru prepararea unui burger delicios, acasa, cu un gust unic, delicios

 (Hellmann's sos Chunky Burger)

Inspirat din bucataria orientala, un sos pe baza de iaurt, potrivit cu obiceiurile de consum din Romania, unde consumatorul este familiar cu preparatele orientale si cu un mix echilibrat de condimente specific acestei bucătarii

 (Hellmann's sos Creamy Kebab)

Un sos cu gust bogat de usturoi, cu o atingere surprinzatoare de gust picant.

 (Hellmann's sos Chili Garlic)

Un sos special conceput pentru cartofi prajiti. Maioneza si sos de rosii intr-un singur sos, care face dintr-un preparat deja iubit, unul spectaculos.

 (Hellmann's sos Brava)

Un sos cu gust intens de mustar dijon, cremos si intens, potrivit atat pentru preparate din carne, cat si pentru legume la gratar sau preparate pe baza de oua.

 (Hellmann's sos Mustard)

Sosul Creamy Avocado de la Hellmann’s, cu ardei jalapeno, avocado, ceapa si usturoi, aduce combinatiile surprinzatoare de gusturi si efervescenta evenimentelor Street Food direct la tine in bucatarie.

 (Hellmann's Creamy Avocado)

KETCHUP

O reteta de ketchup dulce, la care s-au folosit rosii provenite 100% din agricultura sustenabila, cu un gust bogat de rosii proaspete

O reteta de ketchup dulce, la care s-au folosit rosii provenite 100% din agricultura sustenabila.

O reteta de ketchup dulce, la care s-au folosit rosii provenite 100% din agricultura sustenabila, cu un gust bogat de rosii proaspete, intens picant

ÎNCEARCĂ CEVA NOU AZI