Burger Vegan

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
60 Minutes
Hp Icon two
60 Minutes
Hp Icon 3
60 Minutes
wertyu Image
  • 4 chifle de burger

Pentru burger:

  • 1 ceapa mare taiata marunt
  • 1 cutie de boabe de fasole neagra
  • 6 ciuperci tocate / tăiate mărunt
  • 1 lingură ulei
  • 1 linguriță de boia de ardei iute
  • 1 linguriță de pastă miso
  • 1 lingurita chimen
  • 2 lingurițe de usturoi pudră
  • Un vârf de piper alb
  • 1 lingură de drojdie pudra
  • 2 lingurite piure de rosii
  • 1 lingură de făină fără gluten
  • Un vârf de cuțit de sare

Pentru crema:

  • sfeclă mărunțită (crudă sau gătită)
  • 2 linguri de maioneza vegana Hellman’s
  • mărar tocat

Pentru inelele de ceapa:

  • Jumatate de cana de făină fără gluten
  • apa
  • o mână de pesmet
  • Ulei de nuca de cocos

Pentru asamblare:

  • 4 felii de branza vegana
  • Castraveciori
  • Rosii felii
Recipe Images
  1. Gătiți ceapa taiata marut și ciupercile într-o tigaie cu puțin ulei până la înmuiere.

  2. Fasolea neagra se scurge, se clătește și se zdrobeste și se amestecă cu ciupercile și ceapa.

  3. Se adaugă în boia de ardei iute: pasta miso, chimenul, pudra de usturoi, piperul alb, drojdia, piureul de roșii, făina și sarea. Se omogenizeaza ingredientele pana obtinem un amestec omogen.

  4. Cu cât amestecul este mai moale, cu atât burgerul va fi mai suculent. Pentru o consistență mai fermă, adăugați puțină făină și pesmet în plus.

  5. Pune amestecul la frigider cel puțin o oră sau peste noapte (este mai bine).

  6. Pune puțin ulei pe mâini pentru a nu se lipi. Formați amestecul în palme in forma de burger, cu o grosime de aproximativ o jumătate de centimetru.

  7. Puneti burgerii intr-o tava pe o foaie de copt acoperita cu folie pe care o intepati peste tot.

  8. Puneti tava la cuptor la un foc mediu și lăsați-le pana devin crocante. Întoarceți burgerii pentru a se rumeni pe fiecare parte.

  9. Spălați sfecla, adaugati 1-2 linguri de maioneza vegană Hellmann’s impreuna cu mararul si amestecati.

  10. Puneți faina într-un bol și adăugați încet apă până când amestecul este neted si gros. Amestecati constant și rapid asigurati-va că nu vor exista cocoloase.

  11. Într-un alt bol, puneti pesmetul.

  12. Încălziți o tigaie la foc mic și adăugați într-o linguriță de ulei de nucă de cocos.

  13. Înveliți inelele de ceapă in coca, asigurati-va ca sunt complet acoperite si dupa aceea dati-le prin pesmet. Va sfatuim să aveți un bol cu ​​apă caldă la îndemână pentru a vă curăța mâinile dupa fiecare inel.

  14. Asamblați burgerul după preferințe, adăugându-i crema de sfeclă, branza vegana, rosii si castraveciori. Serviți cu inelele de ceapă langa sau adaugati-le în burger.