Skip to:
Negrese Fudgy by Bakeoliv
PREGĂTIRE
45 Minutes
GĂTIRE
45 Minutes
PENTRU
45 Minutes
- 40g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 25g pudră de cacao
- 140g ciocolată cu lapte, topită
- 3 ouă
- 175g zahăr
- 1 linguriță esență de vanilie
- 110g Hellmann’s original sos de maioneză
-
Pentru început, bați foarte bine ouăle împreună cu zahărul și esența de vanilie, astfel încât să obții o compoziție cremoasă. În aceasta încorporezi ciocolata topită
-
Apoi, adaugi ingredientele uscate: făina, pudra de cacao și praful de copt, și amesteci
-
Într-un final, adaugi și Hellmann’s original sos de maioneză în compoziția rezultată
-
Torni aluatul într-o tavă pregătită cu hârtie de copt sau unsă cu puțin ulei și coci negresa în cuptorul preîncălzit la 160°C pentru 30-35 minute