Negrese Fudgy by Bakeoliv

 Negrese Fudgy by Bakeoliv

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
45 Minutes
Hp Icon two
45 Minutes
Hp Icon 3
45 Minutes
wertyu Image
  • 40g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 25g pudră de cacao
  • 140g ciocolată cu lapte, topită
  • 3 ouă
  • 175g zahăr
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 110g Hellmann’s original sos de maioneză
Recipe Images
  1. Pentru început, bați foarte bine ouăle împreună cu zahărul și esența de vanilie, astfel încât să obții o compoziție cremoasă. În aceasta încorporezi ciocolata topită

  2. Apoi, adaugi ingredientele uscate: făina, pudra de cacao și praful de copt, și amesteci

  3. Într-un final, adaugi și Hellmann’s original sos de maioneză în compoziția rezultată

  4. Torni aluatul într-o tavă pregătită cu hârtie de copt sau unsă cu puțin ulei și coci negresa în cuptorul preîncălzit la 160°C pentru 30-35 minute