Skip to:
 
 
                 Ouă umplute cu maioneză
                  Poftește și te inspiră! De Paște, gătește simplu cu Hellmann’s. 
                 
 
                 
Sărbători ușoare, mese pline de gust.
 
               Sărbători ușoare, mese pline de gust.
-  15 Mins Timp de gătire 
-  20 Mins Gata în 
Ingrediente
- 6 oua
- 2 ridichi
- 2 fire de marar
- micro plante de ridice, busuioc japonez
- 4 felii rotunde de salam sau fasii de somon
- 1 lingura de ierburi si condimente uscate, din fiecare, precum busuioc, boia
- 1 lingura seminte de susan
- 2 linguri de maioneza
Made With
Mod de preparare
-  Fierbi ouale timp de 5 minute. 
-  Le decojesti. 
-  Tai ouale in jumatati. 
-  Scoti galbenusul din interior. 
-  Intr-un bol, separat, amestesci galbenusul de la oua cu 2 linguri de maioneza. 
-  Jumatatile de oua le dai prin condimente, susan, ca sa poti decora partea de sus a oualelor, asa cum vezi in fotografiile noastre de pe blog. 
-  Umpli interiorul oualelor cu maioneza amestecata cu galbenusul de ou. 
-  Decorezi cu felii de ridichi, castraveti, salam sau somon, servesti cu cateva fire de marar si micro plante precum ridiche sau busuioc japonez. 
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!
 
 
               
 
               
 
                         