Skip to:

Ouă umplute cu maioneză
Poftește și te inspiră! De Paște, gătește simplu cu Hellmann’s.
Sărbători ușoare, mese pline de gust.
Sărbători ușoare, mese pline de gust.
-
15 Mins
Timp de gătire
-
20 Mins
Gata în
Ingrediente
- 6 oua
- 2 ridichi
- 2 fire de marar
- micro plante de ridice, busuioc japonez
- 4 felii rotunde de salam sau fasii de somon
- 1 lingura de ierburi si condimente uscate, din fiecare, precum busuioc, boia
- 1 lingura seminte de susan
- 2 linguri de maioneza
Made With
Mod de preparare
-
Fierbi ouale timp de 5 minute.
-
Le decojesti.
-
Tai ouale in jumatati.
-
Scoti galbenusul din interior.
-
Intr-un bol, separat, amestesci galbenusul de la oua cu 2 linguri de maioneza.
-
Jumatatile de oua le dai prin condimente, susan, ca sa poti decora partea de sus a oualelor, asa cum vezi in fotografiile noastre de pe blog.
-
Umpli interiorul oualelor cu maioneza amestecata cu galbenusul de ou.
-
Decorezi cu felii de ridichi, castraveti, salam sau somon, servesti cu cateva fire de marar si micro plante precum ridiche sau busuioc japonez.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!