Ouă umplute cu maioneză

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
15 Minutes
Hp Icon two
15 Minutes
Hp Icon 3
15 Minutes
wertyu Image
  • 6 oua
  • 2 ridichi
  • 2 fire de marar
  • micro plante de ridice, busuioc japonez
  • 4 felii rotunde de salam sau fasii de somon
  • 1 lingura de ierburi si condimente uscate, din fiecare, precum busuioc, boia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 2 linguri de maioneza
Recipe Images
  1. Fierbi ouale timp de 5 minute.

  2. Le decojesti.

  3. Tai ouale in jumatati.

  4. Scoti galbenusul din interior.

  5. Intr-un bol, separat, amestesci galbenusul de la oua cu 2 linguri de maioneza.

  6. Jumatatile de oua le dai prin condimente, susan, ca sa poti decora partea de sus a oualelor, asa cum vezi in fotografiile noastre de pe blog.

  7. Umpli interiorul oualelor cu maioneza amestecata cu galbenusul de ou.

  8. Decorezi cu felii de ridichi, castraveti, salam sau somon, servesti cu cateva fire de marar si micro plante precum ridiche sau busuioc japonez.