Skip to:
Ouă umplute cu maioneză
PREGĂTIRE
15 Minutes
GĂTIRE
15 Minutes
PENTRU
15 Minutes
- 6 oua
- 2 ridichi
- 2 fire de marar
- micro plante de ridice, busuioc japonez
- 4 felii rotunde de salam sau fasii de somon
- 1 lingura de ierburi si condimente uscate, din fiecare, precum busuioc, boia
- 1 lingura seminte de susan
- 2 linguri de maioneza
-
Fierbi ouale timp de 5 minute.
-
Le decojesti.
-
Tai ouale in jumatati.
-
Scoti galbenusul din interior.
-
Intr-un bol, separat, amestesci galbenusul de la oua cu 2 linguri de maioneza.
-
Jumatatile de oua le dai prin condimente, susan, ca sa poti decora partea de sus a oualelor, asa cum vezi in fotografiile noastre de pe blog.
-
Umpli interiorul oualelor cu maioneza amestecata cu galbenusul de ou.
-
Decorezi cu felii de ridichi, castraveti, salam sau somon, servesti cu cateva fire de marar si micro plante precum ridiche sau busuioc japonez.