Skip to:
Quiche cu broccoli și somon
PREGĂTIRE
30 Minutes
GĂTIRE
30 Minutes
PENTRU
30 Minutes
- 140 g file de somon fiert si tăiat în cubulețe
- 3 lingurițe de maioneza Hellmann’s Light
- 125 g broccoli
- 1 coaja de tarta (20 cm)
- 75 gr brânză mozzarella
- 2 oua
- 150 ml lapte semi-degresat
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 cățel de usturoi, tocat
- piper
-
Preincălziți cuptorul la 190 ° C/cuptorul electric la 170 ° C.
-
Încălziți 2 lingurite de ulei într-o tigaie la foc mic și adăugați ceapa, usturoiul și broccoliul, apoi gătiți timp de 5 minute, amestecând constant până la înmuiere.
-
Așezați amestecul în coaja de tarta, adăugați somonul taiat cubulete și presărați brânză.
-
Combinați ouăle cu laptele, asezonați cu piper și amestecati 1 lingura de maioneză Hellmann’s Light pentru a face sosul alb.
-
Puneți amestecul de maioneză peste legume și brânză. Coaceți la cuptor 20-30 minute.
-
În sfârșit, bucurati-va de o mancare regala.