Quiche cu broccoli și somon

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
30 Minutes
Hp Icon two
30 Minutes
Hp Icon 3
30 Minutes
wertyu Image
  • 140 g file de somon fiert si tăiat în cubulețe
  • 3 lingurițe de maioneza Hellmann’s Light
  • 125 g broccoli
  • 1 coaja de tarta (20 cm)
  • 75 gr brânză mozzarella
  • 2 oua
  • 150 ml lapte semi-degresat
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • piper
Recipe Images
  1. Preincălziți cuptorul la 190 ° C/cuptorul electric la 170 ° C.

  2. Încălziți 2 lingurite de ulei într-o tigaie la foc mic și adăugați ceapa, usturoiul și broccoliul, apoi gătiți timp de 5 minute, amestecând constant până la înmuiere.

  3. Așezați amestecul în coaja de tarta, adăugați somonul taiat cubulete și presărați brânză.

  4. Combinați ouăle cu laptele, asezonați cu piper și amestecati 1 lingura de maioneză Hellmann’s Light pentru a face sosul alb.

  5. Puneți amestecul de maioneză peste legume și brânză. Coaceți la cuptor 20-30 minute.

  6. În sfârșit, bucurati-va de o mancare regala.