Taco cu creveți și Vegan Mayo Sauce

Taco cu creveți și Vegan Mayo Sauce

Pentru momentele de weekend când vrei să te răsfeți
  • 5 Mins

    Timp de gătire

  • 25 Mins

    Gata în


  • 250 g creveți decorticați
  • un praf de chimion
  • un cățel de usturoi presat
  • paprika
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • sucul de la jumătate de lime
  • 4 lipii mici
  • varză roșie
  • boabe de porumb
  • felii de jalapeno
  • felii de ridiche roșie
  • felii de ananas proaspăt
  • ceapă roșie tocată mărunt
  • Vegan Mayo sauce Hellmann’s

Made With


  1. Amesteci într-un bol o lingură de ulei de măsline, chimionul, puțină paprika, usturoiul, sucul de lime și sarea și piperul. Aceasta este marinada pentru creveți.

  2. Adaugi creveții în marinadă și lași la rece pentru 10 - 15 minute.

  3. Între timp rumenești într-o tigaie la foc mediu lipiile pe ambele părți.

  4. Pune creveții pe bețe de frigărui și apoi îi vei pune pe grill. Îi lași 1-2 minute pe fiecare parte, până când capătă o culoare rozalie.

  5. Feliile de ananas le ungi cu puțin ulei și le adaugi și pe ele pe grill pentru a se carameliza.

  6. Pe o farfurie așezi lipiile, apoi adaugi varza roșie, ceapa, ananasul tăiat bucăți, boabele de porumb, ridichiile și jalapeno (opțional, dacă vrei să ai niște spicy tacos) și la final adaugi și creveții, scoși de pe frigărui.

  7. Servește cu sosul Vegan Mayo Hellmann’s și cu extra lime pentru o super experiență exotică.