Skip to:

Taco cu creveți și Vegan Mayo Sauce
-
5 Mins
Timp de gătire
-
25 Mins
Gata în
Ingrediente
- 250 g creveți decorticați
- un praf de chimion
- un cățel de usturoi presat
- paprika
- sare
- piper
- ulei de măsline
- sucul de la jumătate de lime
- 4 lipii mici
- varză roșie
- boabe de porumb
- felii de jalapeno
- felii de ridiche roșie
- felii de ananas proaspăt
- ceapă roșie tocată mărunt
- Vegan Mayo sauce Hellmann’s
Made With
Mod de preparare
-
Amesteci într-un bol o lingură de ulei de măsline, chimionul, puțină paprika, usturoiul, sucul de lime și sarea și piperul. Aceasta este marinada pentru creveți.
-
Adaugi creveții în marinadă și lași la rece pentru 10 - 15 minute.
-
Între timp rumenești într-o tigaie la foc mediu lipiile pe ambele părți.
-
Pune creveții pe bețe de frigărui și apoi îi vei pune pe grill. Îi lași 1-2 minute pe fiecare parte, până când capătă o culoare rozalie.
-
Feliile de ananas le ungi cu puțin ulei și le adaugi și pe ele pe grill pentru a se carameliza.
-
Pe o farfurie așezi lipiile, apoi adaugi varza roșie, ceapa, ananasul tăiat bucăți, boabele de porumb, ridichiile și jalapeno (opțional, dacă vrei să ai niște spicy tacos) și la final adaugi și creveții, scoși de pe frigărui.
-
Servește cu sosul Vegan Mayo Hellmann’s și cu extra lime pentru o super experiență exotică.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!