Skip to:

“Coaste” de porumb cu sos spicy
O rețetă creată și documentată de: Cristiana, Bumbea
-
25 Mins
Timp de gătire
-
35 Mins
Gata în
Ingrediente
- 4 știuleți de porumb prefierți
- ulei de măsline
- sare
- piper
- pudră de usturoi
- pudră de paprika afumată
- fulgi de ceapă
Sos picant de maioneză
- Hellmann's sos de maioneză vegan
- sos siracha
Made With
Mod de preparare
-
Taie porumbul în 4 părți pe vertical, cel mai bine e să tai porumbul pe lung, sprijinindu-l în picioare pe tocător.
-
Între timp prepară mixtul cu care vom unge porumbii, amestecă toate condimentele într-un bol mic împreună cu uleiul de măsline, apoi unge porumbii.
-
Așează bucățile de porumb într-o tavă tapetată cu foaie de copt și adaugă-le în cuptorul preîncălzit la 190ºC pentru 25 de minute.
-
Cât “coastele” de porumb se fac crocante la cuptor, poți prepara sos de maioneză spicy. Este foarte simplu, amestecă 3 linguri generoase de Hellmann's sos de maioneză vegan cu 1 linguriță de sos siracha.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!