Burger de pui

Un burger lejer dar yummy, delicios!
  • 15 Mins

    Timp de gătire

  • 25 Mins

    Gata în


  • 1 file de piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • 100 g pesmet
  • 30 g unt
  • 1 salata
  • Sos Hellmann’s Garlic Chilli
  • 2 chifle bagel
  • 2g sare
  • piper
  • ulei

Made With


  1. Taiati pieptul de pui si asezonati-l cu sare si piper.

  2. Bateti cele doua oua intr-un vas.

  3. Folositi orice aveti la indemana pentru a marunti fulgii de porumb.

  4. Dati bucatile de piept de pui prin pesmet, ou si fulgi de porumb si lasati-l putin de-o parte pentru ca mixul sa se imbine.

  5. Topiti untul intr-o tigaie si adaugati ulei si prajiti pieptul de pui. Prajiti-l pana cand acesta are o culoare aurie-maronie.

  6. Intindeti sosul Hellmann’s Garlic Chili peste cele doua jumatati de chifle.

  7. In final, adaugati o felie de salata pe chifla de jos si adaugati pieptul de pui crispy impreuna cu chifla superioara.