Skip to:
Burger de pui
PREGĂTIRE
15 Minutes
GĂTIRE
15 Minutes
PENTRU
15 Minutes
- 1 file de piept de pui
- 2 oua
- 100 g fulgi de porumb
- 100 g pesmet
- 30 g unt
- 1 salata
- Sos Hellmann’s Garlic Chilli
- 2 chifle bagel
- 2g sare
- piper
- ulei
-
Taiati pieptul de pui si asezonati-l cu sare si piper.
-
Bateti cele doua oua intr-un vas.
-
Folositi orice aveti la indemana pentru a marunti fulgii de porumb.
-
Dati bucatile de piept de pui prin pesmet, ou si fulgi de porumb si lasati-l putin de-o parte pentru ca mixul sa se imbine.
-
Topiti untul intr-o tigaie si adaugati ulei si prajiti pieptul de pui. Prajiti-l pana cand acesta are o culoare aurie-maronie.
-
Intindeti sosul Hellmann’s Garlic Chili peste cele doua jumatati de chifle.
-
In final, adaugati o felie de salata pe chifla de jos si adaugati pieptul de pui crispy impreuna cu chifla superioara.