Piept de pui BBQ

Sfâr sfâr, o friptură delicioasă de pui, pregătită pe grătar.
  • 10 Mins

    Timp de gătire

  • 20 Mins

    Gata în


  • 60 ml otet balsamic
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 4 bucati de piept de pui
  • O lingura de ulei
  • Sos Hellman’s Original BBQ
  • Zahar
  • Pudra de usturoi
  • Cimbru
  • Oregano
  • Rozmarin
  • Sare
  • Piper
  • Hellmann's Barbeque

Made With


  1. Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați oțetul balsamic impreuna cu sucul de lămâie, ulei, sosul Hellman’s Original BBQ, zahăr, usturoi, cimbru, oregano și rozmarin. Apoi, condimentati cu sare, piper și lasati-le deoparte.

  2. Puneți pieptul de pui in castronul in care ati facut amestecul și marinați-l cel puțin o oră, ideal peste noapte.

  3. Încălziți grătarul și lasati puiul timp de 5-6 min pe fiecare parte.

  4. Serviți pieptul de pui taiat felii cu ierburi aromatice presarate deasupra. Pofta buna!