Burger vegan

 Burger vegan

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
6 Minutes
Hp Icon two
6 Minutes
Hp Icon 3
6 Minutes
wertyu Image
  • 2 chifle cu susan
  • ceapă roșie
  • roșie
  • cheddar vegan
  • salată verde
  • fasole roșie, gătită în prealabil
  • orez brun, gătit în prealabil
  • nuci
  • chili
  • chimion
  • boia afumată
  • pesmet
  • ceapă galbenă
  • zahăr brun
  • piper
  • Hellmann’s Vegan Mayo
  • ulei de măsline
Recipe Images
  1. Într-o tigaie pe foc mic-mediu încinge 2 linguri de ulei de măsline. Adaugă ceapa galbenă, zahărul brun, și amestecă ușor până se caramelizează.

  2. Într-un blender adaugă nucile, chimion, boia afumată, sare, piper, chili. Mixează totul până obții o compoziție omogenă, ca un praf mai gros.

  3. Într-un bol mai mare pune boabele de fasole roșie și pisează-le cu ajutorul unei furculițe. Adaugă apoi orezul gătit, amestecul de condimente cu nuci, ceapa caramelizată și pesmetul. Mixează bine compoziția, cu o lingură de lemn.

  4. Formează apoi chiftelele vegane, cu ajutorul mâinilor. Încinge o tigaie cu puțin ulei de măsline și adaugă fiecare chiftea, pe rând. O poți lăsa 2-3 minute pe fiecare parte, până capătă o crustă yummy.

  5. După ce chiftelele vegane sunt gata, poți monta burgerul. Unge felia de jos a chiflei cu maioneză vegană Hellmann’s, apoi adaugă pe rând o frunză de salată verde, chifteaua vegană, o felie de cheddar vegan, încă un strat de maioneză vegană, o felie de roșie, una de ceapă roșie, și la final pune capacul chiflei. Burger vegani se pot servi alături de cartofi prăjiți.