Carne de porc marinata si fripta pe gratar

Carne de porc marinată și friptă

Grill like a pro, marinează carnea, adaugă condimente și abia apoi pune-o pe grătar. Gătit cu pasiune de Dan Tess, inspirat de Hellmann's.
  • 20 Mins

    Timp de gătire

  • 30 Mins

    Gata în


  • Carne de porc
  • Sos de soia
  • Ulei de masline
  • Rozmarin
  • Coriandru boabe
  • Condimente plante uscate
  • Sos Chunky Burger Hellmann's
  • 2 chifle
  • 1 cub de unt

  1. Intr-o punga pe care poti sa o inchizi bine, adaugi bucatile de carne de porc impreuna cu toate ingredientele, mai putin sosul Chunky Burger.

  2. Pui carnea la marinat timp de 3 ore, la frigider, sa stea la rece.

  3. Scoti carnea de la marinat din frigider, o adaugi pe gratarul de acasa bine incins.

  4. Servesti cu sosul Chunky Burger de la Hellmann's si poti sa pregatesti alaturi si 2 chifle un pic fripte si ele pe gratar, cu putin unt.