Sandvici cu bacon si chips

Sandvici cu bacon și chips

Te-ai gândit vreodată la chipsuri de cartofi într-un sandvici? Nici noi, dar e delicios. Creat de Alexandra Blas și inspirat de Hellmann's.
  • 15 Mins

    Timp de gătire

  • 20 Mins

    Gata în


  • 200 g bacon
  • 1 rosie
  • 4 frunze salata verde
  • cateva chipsuri de cartofi
  • 2 felii paine alba
  • sare
  • 1 lingura maioneza Hellmann's Original
  • 1 lingura Hellmann's Ketchup

Made With


  1. Incalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Asaza feliile de bacon si, cu o pensula, unge-le cu ketchup pe ambele parti. Gateste baconul timp de 5-6 minute pe fiecare parte, apoi scoate-l pe un gratar sau servet de hartie care sa absoarba grasimea.

  2. Taie rosia in felii subtiri, apoi presara putina sare peste ele.

  3. Painea o poti folosi proaspata sau prajita. Daca alegi a doua optiune, iti recomandam sa prajesti feliile de paine in sosul care a ramas in tava dupa ce ai gatit baconul.

  4. Unge una dintre feliile de paine cu maioneza, iar pe cealalta cu ketchup.

  5. Pe felia cu maioneza asaza frunzele de salata verde, apoi baconul, feliile de rosie, cateva chipsuri si a doua felie de paine.