Skip to:

Sandvici cu bacon și chips
-
15 Mins
Timp de gătire
-
20 Mins
Gata în
Ingrediente
- 200 g bacon
- 1 rosie
- 4 frunze salata verde
- cateva chipsuri de cartofi
- 2 felii paine alba
- sare
- 1 lingura maioneza Hellmann's Original
- 1 lingura Hellmann's Ketchup
Made With
Mod de preparare
-
Incalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Asaza feliile de bacon si, cu o pensula, unge-le cu ketchup pe ambele parti. Gateste baconul timp de 5-6 minute pe fiecare parte, apoi scoate-l pe un gratar sau servet de hartie care sa absoarba grasimea.
-
Taie rosia in felii subtiri, apoi presara putina sare peste ele.
-
Painea o poti folosi proaspata sau prajita. Daca alegi a doua optiune, iti recomandam sa prajesti feliile de paine in sosul care a ramas in tava dupa ce ai gatit baconul.
-
Unge una dintre feliile de paine cu maioneza, iar pe cealalta cu ketchup.
-
Pe felia cu maioneza asaza frunzele de salata verde, apoi baconul, feliile de rosie, cateva chipsuri si a doua felie de paine.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!