Skip to:
Cartofi copți pe grătar
PREGĂTIRE
50 Minutes
GĂTIRE
50 Minutes
PENTRU
50 Minutes
- 500 g cartofi noi
- 4 linguri maioneza Hellman’s Original/ maioneza vegana Hellman’s
- 3- 4 căței de usturoi
- 3 crengute de cimbru
- 2 linguri de roșii uscate
- 2 linguri de arpagic proaspăt
- o lingura de ulei de măsline
- piper
-
Puneți cartofii sa fiarba intr-o cratita. Lăsații sa se gateasca si dupa aceea ii lasati sa se raceasca, apoi ii taiati in felii de 1 centimetru. Dupa aceea, asezonatii cu ulei de măsline si piper.
-
Puneti cartofii intr-o folie de aluminiu si puneti peste ei crengutele de cimbru si usturoiul zdrobit.
-
Inchideti bine folia si puneti pe gratarul incins pentru aproximativ 30-40 de minute intorcand folia din cand in cand.
-
Preparati dressingul amestecand impreuna rosiile uscate, maioneza Hellmann’s Original si arpagicul. Asezonati-l cu piper.
-
Atunci cand cartofii sunt copti suficient, punetii intr-un castron si turnati dressingul.
-
Cartofii sunt gata de servire. Ideal ar fi sa fie serviti cu salata.