Cartofi copți pe grătar

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
50 Minutes
Hp Icon two
50 Minutes
Hp Icon 3
50 Minutes
wertyu Image
  • 500 g cartofi noi
  • 4 linguri maioneza Hellman’s Original/ maioneza vegana Hellman’s
  • 3- 4 căței de usturoi
  • 3 crengute de cimbru
  • 2 linguri de roșii uscate
  • 2 linguri de arpagic proaspăt
  • o lingura de ulei de măsline
  • piper
Recipe Images
  1. Puneți cartofii sa fiarba intr-o cratita. Lăsații sa se gateasca si dupa aceea ii lasati sa se raceasca, apoi ii taiati in felii de 1 centimetru. Dupa aceea, asezonatii cu ulei de măsline si piper.

  2. Puneti cartofii intr-o folie de aluminiu si puneti peste ei crengutele de cimbru si usturoiul zdrobit.

  3. Inchideti bine folia si puneti pe gratarul incins pentru aproximativ 30-40 de minute intorcand folia din cand in cand.

  4. Preparati dressingul amestecand impreuna rosiile uscate, maioneza Hellmann’s Original si arpagicul. Asezonati-l cu piper.

  5. Atunci cand cartofii sunt copti suficient, punetii intr-un castron si turnati dressingul.

  6. Cartofii sunt gata de servire. Ideal ar fi sa fie serviti cu salata.