Skip to:
 
                 Cartofi copți pe grătar
-  
50 Mins
Timp de gătire
 -  
60 Mins
Gata în
 
Ingrediente
- 500 g cartofi noi
 - 4 linguri maioneza Hellman’s Original/ maioneza vegana Hellman’s
 - 3- 4 căței de usturoi
 - 3 crengute de cimbru
 - 2 linguri de roșii uscate
 - 2 linguri de arpagic proaspăt
 - o lingura de ulei de măsline
 - piper
 
Made With
Mod de preparare
-  
Puneți cartofii sa fiarba intr-o cratita. Lăsații sa se gateasca si dupa aceea ii lasati sa se raceasca, apoi ii taiati in felii de 1 centimetru. Dupa aceea, asezonatii cu ulei de măsline si piper.
 -  
Puneti cartofii intr-o folie de aluminiu si puneti peste ei crengutele de cimbru si usturoiul zdrobit.
 -  
Inchideti bine folia si puneti pe gratarul incins pentru aproximativ 30-40 de minute intorcand folia din cand in cand.
 -  
Preparati dressingul amestecand impreuna rosiile uscate, maioneza Hellmann’s Original si arpagicul. Asezonati-l cu piper.
 -  
Atunci cand cartofii sunt copti suficient, punetii intr-un castron si turnati dressingul.
 -  
Cartofii sunt gata de servire. Ideal ar fi sa fie serviti cu salata.
 
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!