Skip to:

Christmas in a Sandwich by BakeOliv
Rețeta nowaste pentru momentele lipsite de inspirație
-
25 Mins
Timp de gătire
-
35 Mins
Gata în
Ingrediente
- 1 ciabatta
- 1 linguriță unt la temperatura camerei
- 1/4 linguriță de usturoi granulat și verdețurile preferate
- 100g friptură de porc
- 2 felii cașcaval
- 2 lingurițe dulceață de ardei iute
- murături, după gust: castraveți murați/ardei copți/ jalapeño
- 2 lingurițe Hellmann's original sos de maioneză
Made With
Mod de preparare
-
Taie ciabatta în jumătate, prima dată vertical, apoi orizontal
-
Amestecă untul împreună cu usturoiul granulat și verdețurile, apoi unge ambele felii cu unt
-
Într-o tigaie încălzită, pune feliile unse cu unt și așteaptă până ce se rumenesc puțin. Îndepărtează felia superioară din tigaie. Pe cea de la bază, adaugă cașcavalul și așteptă să se topească
-
Când cașcavalul s-a topit, scoate felia din tigaie. Pe aceasta, pune friptura de porc tăiată în felii, dulceața de ardei iute și murăturile
-
Unge felia rămasă cu maioneză și adaug-o deasupra sendvișului.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!