Skip to:
Chrismas in a Sandwich by BakeOliv
PREGĂTIRE
25 Minutes
GĂTIRE
25 Minutes
PENTRU
25 Minutes
- 1 ciabatta
- 1 linguriță unt la temperatura camerei
- 1/4 linguriță de usturoi granulat și verdețurile preferate
- 100g friptură de porc
- 2 felii cașcaval
- 2 lingurițe dulceață de ardei iute
- murături, după gust: castraveți murați/ardei copți/ jalapeño
- 2 lingurițe Hellmann's original sos de maioneză
-
Taie ciabatta în jumătate, prima dată vertical, apoi orizontal
-
Amestecă untul împreună cu usturoiul granulat și verdețurile, apoi unge ambele felii cu unt
-
Într-o tigaie încălzită, pune feliile unse cu unt și așteaptă până ce se rumenesc puțin. Îndepărtează felia superioară din tigaie. Pe cea de la bază, adaugă cașcavalul și așteptă să se topească
-
Când cașcavalul s-a topit, scoate felia din tigaie. Pe aceasta, pune friptura de porc tăiată în felii, dulceața de ardei iute și murăturile
-
Unge felia rămasă cu maioneză și adaug-o deasupra sendvișului.