Ceafă de porc cu miere și ardei jalapeño

O delicatesă dulce-picantă, de savurat alături de cei dragi.
  • 20 Mins

    Timp de gătire

  • 30 Mins

    Gata în


  • 4 bucati de ceafa de porc

Pentru marinada:

  • 170 ml de ulei de masline
  • 60 ml miere
  • 1 lingura de usturoi taiat fin
  • 2 ardei japaleno taiati felii
  • Sare
  • Piper proaspat macinat
  • Hellmann's Hot Mexican

  1. Într-un bol, amestecați toate ingredientele pentru marinada. Puneți carnea intr-o punga resigilabila, turnați peste aceasta marinada și lasati punga la frigider pentru cel puțin 2 ore sau recomandat, peste noapte.

  2. Porneste grătarul la un foc mediu fierbinte. Lasati carnea pe gratar timp de aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte sau până când este rumenita. Lăsați carnea să stea o perioadă în afara grătarului înainte de a servi.