Skip to:

Ceafă de porc cu miere și ardei jalapeño
O delicatesă dulce-picantă, de savurat alături de cei dragi.
-
20 Mins
Timp de gătire
-
30 Mins
Gata în
Ingrediente
- 4 bucati de ceafa de porc
Pentru marinada:
- 170 ml de ulei de masline
- 60 ml miere
- 1 lingura de usturoi taiat fin
- 2 ardei japaleno taiati felii
- Sare
- Piper proaspat macinat
- Hellmann's Hot Mexican
Made With
Mod de preparare
-
Într-un bol, amestecați toate ingredientele pentru marinada. Puneți carnea intr-o punga resigilabila, turnați peste aceasta marinada și lasati punga la frigider pentru cel puțin 2 ore sau recomandat, peste noapte.
-
Porneste grătarul la un foc mediu fierbinte. Lasati carnea pe gratar timp de aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte sau până când este rumenita. Lăsați carnea să stea o perioadă în afara grătarului înainte de a servi.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!