Skip to:
Crispy Strips Tofu by BakeOliv
PREGĂTIRE
20 Minutes
GĂTIRE
20 Minutes
PENTRU
20 Minutes
- 120g tofu ferm/presat
- 1/2 linguriță de: boia, sare, usturoi granulat
- 90g lapte
- 20g oțet de mere
- 60g amidon
- 100g pesmet
- 2 linguri ulei de măsline
- 1/2 linguriță de: boia, sare, usturoi granulat
- 5 linguri Hellmann's original sos de maioneză
- 1 cățel de ustoroi
- 1/2 linguriță verdețuri
-
Taie brânza tofu în bucăți egale și condimenteaz-o
-
Separat, amestecă laptele împreună cu oțetul
-
În altă farfurie adâncă, amestecă pesmetul cu uleiul de măsline și condimentele
-
Pregătește încă o farfurie, pe care să așezi amidonul
-
Trece bucățile prin amidon și mixtura de lapte, iar apoi repetă procesul și acoperă-le cu stratul de pesmet
-
Opțional, poți să stropești bucățile cu ulei, iar apoi să le pui la cuptor la 200°C pentru 30 min la cuptorul normal sau 15 min la airfryer
-
Pentru sos, amestecă maioneza, împreună cu usturoiul și verdețurile
-
Servește cald.