Crispy Strips Tofu

 Crispy Strips Tofu by BakeOliv

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
20 Minutes
Hp Icon two
20 Minutes
Hp Icon 3
20 Minutes
wertyu Image
  • 120g tofu ferm/presat
  • 1/2 linguriță de: boia, sare, usturoi granulat
  • 90g lapte
  • 20g oțet de mere
  • 60g amidon
  • 100g pesmet
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de: boia, sare, usturoi granulat
  • 5 linguri Hellmann's original sos de maioneză
  • 1 cățel de ustoroi
  • 1/2 linguriță verdețuri
Recipe Images
  1. Taie brânza tofu în bucăți egale și condimenteaz-o

  2. Separat, amestecă laptele împreună cu oțetul

  3. În altă farfurie adâncă, amestecă pesmetul cu uleiul de măsline și condimentele

  4. Pregătește încă o farfurie, pe care să așezi amidonul

  5. Trece bucățile prin amidon și mixtura de lapte, iar apoi repetă procesul și acoperă-le cu stratul de pesmet

  6. Opțional, poți să stropești bucățile cu ulei, iar apoi să le pui la cuptor la 200°C pentru 30 min la cuptorul normal sau 15 min la airfryer

  7. Pentru sos, amestecă maioneza, împreună cu usturoiul și verdețurile

  8. Servește cald.