Skip to:

Ouă umplute
Delicios, rapid și simplu
-
10 Mins
Timp de gătire
-
20 Mins
Gata în
Ingrediente
- 5 ouă
- un fir de ceapă verde
- boia iute
- sare
- sos maioneza Hellmann's Original
Made With
Mod de preparare
-
Pune o oală cu apă și sare la fiert. Adaugă cele 5 ouă atunci când apa dă în clocot.
-
După 10 minute scoate ouăle și lasă-le într-un vas cu apa și gheață, pentru a opri procesul de fierbere.
-
Când ouăle s-au răcit, taie-le în jumătăți si scobește gălbenușul cu grijă, folosind o linguriță.
-
Amestecă gălbenușurile de ou cu două linguri de maioneză Hellmann’s. Pune compoziția într-o pungă de ornat și umple albușurile de ou.
-
Presară puțină boia iute peste ele și ceapă verde proaspăt tăiată.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!