Ouă umplute

 Ouă umplute

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
10 Minutes
Hp Icon two
10 Minutes
Hp Icon 3
10 Minutes
wertyu Image
  • 5 ouă
  • un fir de ceapă verde
  • boia iute
  • sare
  • maioneză Hellmann’s
Recipe Images
  1. Pune o oală cu apă și sare la fiert. Adaugă cele 5 ouă atunci când apa dă în clocot.

  2. După 10 minute scoate ouăle și lasă-le într-un vas cu apa și gheață, pentru a opri procesul de fierbere.

  3. Când ouăle s-au răcit, taie-le în jumătăți si scobește gălbenușul cu grijă, folosind o linguriță.

  4. Amestecă gălbenușurile de ou cu două linguri de maioneză Hellmann’s. Pune compoziția într-o pungă de ornat și umple albușurile de ou.

  5. Presară puțină boia iute peste ele și ceapă verde proaspăt tăiată.