Skip to:
Pită vegană
PREGĂTIRE
15 Minutes
GĂTIRE
15 Minutes
PENTRU
15 Minutes
- 3 pite
- avocado
- fasole roșie
- tofu
- curcuma, pudră
- sare
- piper
- Hellmann’s Vegan Mayo
- ceapă roșie
- cartof dulce
- ulei de măsline
- frunze de coriandru
- 1 lime
-
Încălzește cuptorul la 190 o C. Taie cartoful dulce în cubulețe mici, unge-le cu puțin ulei de măsline și așază-le în tava din cuptor. În 10 minute sunt gata.
-
Pe aragaz încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie mică, și adaugă tofu, peste care presari puțină pudră de curcuma, sare și piper. Amestecă bine bucățelele de tofu, timp de 5-6 minute, să se facă pe toate părțile.
-
După ce tofu și cartofii dulci sunt gata, poți monta pita. Unge într-un strat generos pita cu maioneză vegană de la Hellmann’s, adaugă tofu, cubulețe de cartof dulce, câteva boabe de fasole roșie, felii subțiri de avocado și ceapă roșie. Presară câteva frunze fresh de coriandru și picură niște zeamă de lime deasupra.