Pite Naan cu usturoi

Pite Naan cu usturoi

O rețetă with a twist by Greta (@demancare)
  • 20 Mins

    Timp de gătire

  • 1 H 30 Mins

    Gata în


  • 550 g făină
  • 250 ml apă călduță
  • 10 g drojdie uscată
  • sare și piper după gust
  • 1-2 linguri de ulei de măsline
  • pătrunjel proaspăt
  • 180ml Hellmann's Garlic Herb

Made With


  1. Într-un bol larg amestecați toate ingredientele de mai sus și frământați până când obțineți un aluat elastic și omogen

  2. Lăsați la dospit minim 1 oră înainte de coacere

  3. După ce aluatul a crescut împărțiți în 6-8 bucăți egale și întindeți pe o suprafață umezită cu ulei de măsline

  4. Așezați pitele pe grătarul încălzit (cu foc mic) și coaceți pe ambele părți 5-7 minute sau până când pitele sunt complet gătite și devin ușor aurii și crocante la exterior

  5. Stropiți cu ulei de măsline și presărați pătrunjel proaspăt