Skip to:

Pite Naan cu usturoi
O rețetă with a twist by Greta (@demancare)
-
20 Mins
Timp de gătire
-
1 H 30 Mins
Gata în
Ingrediente
- 550 g făină
- 250 ml apă călduță
- 10 g drojdie uscată
- sare și piper după gust
- 1-2 linguri de ulei de măsline
- pătrunjel proaspăt
- 180ml Hellmann's Garlic Herb
Made With
Mod de preparare
-
Într-un bol larg amestecați toate ingredientele de mai sus și frământați până când obțineți un aluat elastic și omogen
-
Lăsați la dospit minim 1 oră înainte de coacere
-
După ce aluatul a crescut împărțiți în 6-8 bucăți egale și întindeți pe o suprafață umezită cu ulei de măsline
-
Așezați pitele pe grătarul încălzit (cu foc mic) și coaceți pe ambele părți 5-7 minute sau până când pitele sunt complet gătite și devin ușor aurii și crocante la exterior
-
Stropiți cu ulei de măsline și presărați pătrunjel proaspăt
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!