Skip to:
Pite Naan cu usturoi
PREGĂTIRE
20 Minutes
GĂTIRE
20 Minutes
PENTRU
20 Minutes
- 550 g făină
- 250 ml apă călduță
- 180 ml sos Hellmann’s Cheese & Roasted garlic
- 10 g drojdie uscată
- sare și piper după gust
- 1-2 linguri de ulei de măsline
- pătrunjel proaspăt
-
Într-un bol larg amestecați toate ingredientele de mai sus și frământați până când obțineți un aluat elastic și omogen
-
Lăsați la dospit minim 1 oră înainte de coacere
-
După ce aluatul a crescut împărțiți în 6-8 bucăți egale și întindeți pe o suprafață umezită cu ulei de măsline
-
Așezați pitele pe grătarul încălzit (cu foc mic) și coaceți pe ambele părți 5-7 minute sau până când pitele sunt complet gătite și devin ușor aurii și crocante la exterior
-
Stropiți cu ulei de măsline și presărați pătrunjel proaspăt