Porumb la gratar în stilul coastelor

Porumb la gratar în stilul coastelor

Porumb copt delicios cu sos Hellmann’s BBQ. Opțiune vegetariană pentru grătar.
  • 00 Mins

    Timp de gătire

  • 0 Mins

    Gata în


  • 3 știuleți de porumb
  • Sos Hellmann’s BBQ
  • Sos Hellmann's Garlic & Herb
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 2 lingurițe de boia afumată
  • sare
  • lămâie verde
  • parmezan
  • pătrunjel sau alte ierburi proaspete

Made With


  1. Preîncălziți cuptorul la 190°C.

  2. Tăiați știuleții de porumb pe lungime în fâșii , încercând să-i tăiați într-o singură bucată. Apoi pregătiți marinada.

  3. Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, boiaua afumată, sosul BBQ și sarea. Ungeți porumbul cu amestecul și coaceți.

  4. Coacerea porumbului va dura aproximativ 20 de minute – porumbul copt va fi ușor răsucit, astfel încât forma sa să semene cu coastele și va deveni auriu.

  5. În timp ce porumbul se coace, răzuiți parmezanul și tăiați lămâia în sferturi.

  6. Garnisiți porumbul copt cu parmezan și ierburi proaspete. Serviți-l cu sos cremos de usturoi și lime proaspăt. Poftă bună!