Skip to:

Porumb la gratar în stilul coastelor
-
00 Mins
Timp de gătire
-
0 Mins
Gata în
Ingrediente
- 3 știuleți de porumb
- Sos Hellmann’s BBQ
- Sos Hellmann's Garlic & Herb
- 4 linguri de ulei de măsline
- 2 lingurițe de boia afumată
- sare
- lămâie verde
- parmezan
- pătrunjel sau alte ierburi proaspete
Made With
Mod de preparare
-
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
-
Tăiați știuleții de porumb pe lungime în fâșii , încercând să-i tăiați într-o singură bucată. Apoi pregătiți marinada.
-
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, boiaua afumată, sosul BBQ și sarea. Ungeți porumbul cu amestecul și coaceți.
-
Coacerea porumbului va dura aproximativ 20 de minute – porumbul copt va fi ușor răsucit, astfel încât forma sa să semene cu coastele și va deveni auriu.
-
În timp ce porumbul se coace, răzuiți parmezanul și tăiați lămâia în sferturi.
-
Garnisiți porumbul copt cu parmezan și ierburi proaspete. Serviți-l cu sos cremos de usturoi și lime proaspăt. Poftă bună!
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!