Sandvici cu hummus de morcovi

 Sandvici cu hummus de morcovi

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
15 Minutes
Hp Icon two
15 Minutes
Hp Icon 3
15 Minutes
wertyu Image
  • 3 felii de pâine cu maia
  • chimen
  • Hellmann’s Vegan Mayo
  • 500 g morcovi, tăiați
  • coriandru, boabe
  • chimion
  • ulei de măsline
  • boabe de năut, la conservă
  • 2 căței de usturoi, dați prin răzătoare
  • 50 g unt de arahide
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • castraveți
  • roșii
  • salată verde
Recipe Images
  1. Într-o tigaie încinge ușor cele 2 linguri de ulei de măsline. Adaugă pe rând morcovii, sarea, piperul, coriandrul și chimenul zdrobite în prealabil într-un mojar, și lasă-i pe foc 6-8 minute, până când morcovii încep să se inmoaie. Adaugă apoi năutul, scurs înainte, și chimionul. Amestecă timp de 5 minute, până când morcovii sunt complet moi.

  2. Transferă totul într-un blender adăugând și usturoiul, sucul de lămâie, untul de arahide, puțină apă și 4 linguri de ulei de măsline. Mixează în blender până când obții un amestec omogen.

  3. După ce hummusul este gata, poți începe să montezi sandviciul. Întinde un strat generos de hummus pe o felie de pâine, apoi pune pe rând o felie de roșie, una subțire de castravete, o frunză de salată verde și încheie cu a doua felie de pâine, peste care ai întins înainte un strat delicios de maioneză vegană Hellmann’s.