Skip to:
 
                 Sandvici Vegan 'Fish' Finger
-  
10 Mins
Timp de gătire
 -  
30 Mins
Gata în
 
Ingrediente
- 2 felii de pâine
 - 3 felii de 20 g de branza tofu (aproximativ 1/2 cm grosime)
 - 1 lingură ulei de nucă de cocos
 - 1 lingura sos de soia
 - 2 lamai
 - 2 linguri de ulei
 - Sare de mare
 - o mână de mentă proaspătă
 - o mână de mazăre înghețată
 - 3 frunze salată de iceberg taiata sau întreagă
 - 1 roșie
 - 2 linguri pesmet
 - 1 lingură de maioneza vegana Hellman’s
 - 3 castraveti cornisor
 - 4 frunze de mentă
 
Made With
Mod de preparare
-  
Tăiați tofu-ul felii - în bucăți de dimensiuni nu prea mici.
 -  
Intr-un bol amestecati sucul a unei jumatati de lamai impreuna cu un vârf mare de sare de mare si 1 lingură de sos de soia. Puneți peste amestec feliile de tofu si il lasati la marinat in frigider cel puțin 30 de minute.
 -  
Se ia o farfurie mare și se toarnă pesmetul in ea.
 -  
După ce ati lasat la marinat amestecul, dati tofu-ul prin acesta pana cand este acoperit complet.
 -  
Adăugați mazărea congelată într-un vas si fierbeti-o.
 -  
După ce s-a fiert, amestecați cu menta tocata fin, sucul ½ lamaie.
 -  
Puneti o tigaie mare la foc mediu până când uleiul începe să fiarba.
 -  
Puneți cu atenție tofu fingers în el și întoarceți-le ușor cu o spatulă până când fiecare parte s-a rumenit.
 -  
Adăugați într-un castron o lingură de maioneza vegană Hellmann’s impreuna cu castravetii cornișor tocati în bucăți mici, suc de lamaie , sare și piper după gust.
 -  
Prajiti painea si puneti-o de o parte.
 -  
Adaugati peste felia de paine amestecul de mazare cu menta , rosiile, o frunza de salata iceberg, tofu fingers si apoi, sosul de maioneza vegana impreuna cu castravetii cornisor.
 
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!