Sandvici Vegan 'Fish' Finger

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
10 Minutes
Hp Icon two
10 Minutes
Hp Icon 3
10 Minutes
wertyu Image
  • 2 felii de pâine
  • 3 felii de 20 g de branza tofu (aproximativ 1/2 cm grosime)
  • 1 lingură ulei de nucă de cocos
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 lamai
  • 2 linguri de ulei
  • Sare de mare
  • o mână de mentă proaspătă
  • o mână de mazăre înghețată
  • 3 frunze salată de iceberg taiata sau întreagă
  • 1 roșie
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingură de maioneza vegana Hellman’s
  • 3 castraveti cornisor
  • 4 frunze de mentă
Recipe Images
  1. Tăiați tofu-ul felii - în bucăți de dimensiuni nu prea mici.

  2. Intr-un bol amestecati ​​sucul a unei jumatati de lamai impreuna cu un vârf mare de sare de mare si 1 lingură de sos de soia. Puneți peste amestec feliile de tofu si il lasati la marinat in frigider cel puțin 30 de minute.

  3. Se ia o farfurie mare și se toarnă pesmetul in ea.

  4. După ce ati lasat la marinat amestecul, dati tofu-ul prin acesta pana cand este acoperit complet.

  5. Adăugați mazărea congelată într-un vas si fierbeti-o.

  6. După ce s-a fiert, amestecați cu menta tocata fin, sucul ½ lamaie.

  7. Puneti o tigaie mare la foc mediu până când uleiul începe să fiarba.

  8. Puneți cu atenție tofu fingers în el și întoarceți-le ușor cu o spatulă până când fiecare parte s-a rumenit.

  9. Adăugați într-un castron o lingură de maioneza vegană Hellmann’s impreuna cu castravetii cornișor tocati în bucăți mici, suc de lamaie , sare și piper după gust.

  10. Prajiti painea si puneti-o de o parte.

  11. Adaugati peste felia de paine amestecul de mazare cu menta , rosiile, o frunza de salata iceberg, tofu fingers si apoi, sosul de maioneza vegana impreuna cu castravetii cornisor.