Tigaie de ciuperci pleurotus

Tigaie de ciuperci pleurotus

Ceva bun, delicios și healthy.
  • 10 Mins

    Timp de gătire

  • 20 Mins

    Gata în


  • ciuperci pleutorus
  • unt
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • usturoi
  • coriandru
  • pătrunjel
  • maioneză vegană de la Hellmann's

Made With


  1. Spală ciupercile pleurotus, taie-le codițele, să fie cât mai scurte, nu de tot.

  2. Încinge o tigaie de fontă sau oricare altă tigaie, bine bine, adaugă unt și ulei de măsline un pic, câteva felii de usturoi și când tigaie e foarte încinsă, adaugă ciupercile, ține-le în tigaie până când acestea prind o crustă maro aurie. Stinge focul și adaugă un strop de zeamă de lămâie, adaugă sare și piper după gust și câteva frunze tocate mărunt de coriandru și pătrunjel.

  3. Servește cu maioneză vegană de la Hellmann's.