Skip to:

Tigaie de ciuperci pleurotus
Ceva bun, delicios și healthy.
-
10 Mins
Timp de gătire
-
20 Mins
Gata în
Ingrediente
- ciuperci pleutorus
- unt
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- usturoi
- coriandru
- pătrunjel
- maioneză vegană de la Hellmann's
Made With
Mod de preparare
-
Spală ciupercile pleurotus, taie-le codițele, să fie cât mai scurte, nu de tot.
-
Încinge o tigaie de fontă sau oricare altă tigaie, bine bine, adaugă unt și ulei de măsline un pic, câteva felii de usturoi și când tigaie e foarte încinsă, adaugă ciupercile, ține-le în tigaie până când acestea prind o crustă maro aurie. Stinge focul și adaugă un strop de zeamă de lămâie, adaugă sare și piper după gust și câteva frunze tocate mărunt de coriandru și pătrunjel.
-
Servește cu maioneză vegană de la Hellmann's.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!