Tigaie de ciuperci pleurotus

 Tigaie de ciuperci pleurotus

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
10 Minutes
Hp Icon two
10 Minutes
Hp Icon 3
10 Minutes
wertyu Image
  • ciuperci pleutorus
  • unt
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • usturoi
  • coriandru
  • pătrunjel
  • maioneză vegană de la Hellmann's
Recipe Images
  1. Spală ciupercile pleurotus, taie-le codițele, să fie cât mai scurte, nu de tot.

  2. Încinge o tigaie de fontă sau oricare altă tigaie, bine bine, adaugă unt și ulei de măsline un pic, câteva felii de usturoi și când tigaie e foarte încinsă, adaugă ciupercile, ține-le în tigaie până când acestea prind o crustă maro aurie. Stinge focul și adaugă un strop de zeamă de lămâie, adaugă sare și piper după gust și câteva frunze tocate mărunt de coriandru și pătrunjel.

  3. Servește cu maioneză vegană de la Hellmann's.