Skip to:
Tigaie de ciuperci pleurotus
PREGĂTIRE
10 Minutes
GĂTIRE
10 Minutes
PENTRU
10 Minutes
- ciuperci pleutorus
- unt
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- usturoi
- coriandru
- pătrunjel
- maioneză vegană de la Hellmann's
-
Spală ciupercile pleurotus, taie-le codițele, să fie cât mai scurte, nu de tot.
-
Încinge o tigaie de fontă sau oricare altă tigaie, bine bine, adaugă unt și ulei de măsline un pic, câteva felii de usturoi și când tigaie e foarte încinsă, adaugă ciupercile, ține-le în tigaie până când acestea prind o crustă maro aurie. Stinge focul și adaugă un strop de zeamă de lămâie, adaugă sare și piper după gust și câteva frunze tocate mărunt de coriandru și pătrunjel.
-
Servește cu maioneză vegană de la Hellmann's.