Skip to:

Vegan fresh bagels cu maioneză vegană
Pentru momentele când ai nevoie de o gustare
-
5 Mins
Timp de gătire
-
15 Mins
Gata în
Ingrediente
- 1 avocado copt
- 2 ridichi
- 2 frunze de salată verde
- 2 chifle bagel
- năut la conservă
- ceapă verde
- sare
- lămâie
- Vegan Mayo Hellmann’s
- piper
- 1 castravete cornichon fresh
- vlăstari de broccoli sau alte microplante
Made With
Mod de preparare
-
Taie chiflele bagel pe jumătate.
-
Amestecă într-un bol avocado, sare, piper și zeama de la o lămâie.
-
Spală și taie ridichile și castravetele cornichon în fâșii subțiri, ceapa verde tăiată mărunt. Scurge năutul din conservă.
-
Ungem prima felie de bagel cu un strat generos de Vegan Mayo Hellmann's. Adăugăm câte o frunză de salată verde, apoi avocado-ul. Adăugăm și câteva boabe de năut, feliile de ridichi și castravete, ceapa verde. La final presărăm câțiva vlăstari nutritivi sau microplante și terminăm de montat bagelul adăugând a doua felie a chiflei.
Mai multe rețete pe care o să le adori
Descoperă gama noastră de rețete rapide, ușoare și delicioase!