Vegan fresh bagels cu maioneză vegană

Vegan fresh bagels cu maioneză vegană

Pentru momentele când ai nevoie de o gustare
  • 5 Mins

    Timp de gătire

  • 15 Mins

    Gata în


  • 1 avocado copt
  • 2 ridichi
  • 2 frunze de salată verde
  • 2 chifle bagel
  • năut la conservă
  • ceapă verde
  • sare
  • lămâie
  • Vegan Mayo Hellmann’s
  • piper
  • 1 castravete cornichon fresh
  • vlăstari de broccoli sau alte microplante

Made With


  1. Taie chiflele bagel pe jumătate.

  2. Amestecă într-un bol avocado, sare, piper și zeama de la o lămâie.

  3. Spală și taie ridichile și castravetele cornichon în fâșii subțiri, ceapa verde tăiată mărunt. Scurge năutul din conservă.

  4. Ungem prima felie de bagel cu un strat generos de Vegan Mayo Hellmann's. Adăugăm câte o frunză de salată verde, apoi avocado-ul. Adăugăm și câteva boabe de năut, feliile de ridichi și castravete, ceapa verde. La final presărăm câțiva vlăstari nutritivi sau microplante și terminăm de montat bagelul adăugând a doua felie a chiflei.