Vegan fresh bagels cu maioneză vegană

 Vegan fresh bagels cu maioneză vegană

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
5 Minutes
Hp Icon two
5 Minutes
Hp Icon 3
5 Minutes
wertyu Image
  • 1 avocado copt
  • 2 ridichi
  • 2 frunze de salată verde
  • 2 chifle bagel
  • năut la conservă
  • ceapă verde
  • sare
  • lămâie
  • Vegan Mayo Hellmann’s
  • piper
  • 1 castravete cornichon fresh
  • vlăstari de broccoli sau alte microplante
Recipe Images
  1. Taie chiflele bagel pe jumătate.

  2. Amestecă într-un bol avocado, sare, piper și zeama de la o lămâie.

  3. Spală și taie ridichile și castravetele cornichon în fâșii subțiri, ceapa verde tăiată mărunt. Scurge năutul din conservă.

  4. Ungem prima felie de bagel cu un strat generos de Vegan Mayo Hellmann's. Adăugăm câte o frunză de salată verde, apoi avocado-ul. Adăugăm și câteva boabe de năut, feliile de ridichi și castravete, ceapa verde. La final presărăm câțiva vlăstari nutritivi sau microplante și terminăm de montat bagelul adăugând a doua felie a chiflei.