Wrap cu falafel

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
20 Minutes
Hp Icon two
20 Minutes
Hp Icon 3
20 Minutes
wertyu Image
  • Năut din conservă- 400 gr
  • Fasole fiartă din conservă- 400 gr
  • Ras el hanout- 1 lingură
  • Coajă lime- 1 buc
  • Făină- 1 linguriță
  • Broccoli- 1 buc
  • Roșie- 1 buc
  • Ardei roșu- 1 buc
  • Varză albă- 1 buc
  • Morcov- 1 buc
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de măsline
  • Tortilla- 2 buc
  • Hellmann’s sos de maioneză vegan cu usturoi
Recipe Images
  1. Toacă și amestecă năutul cu fasolea fiartă din conservă, coaja de lime, ras el hanout, făina, sarea și piperul

  2. După ce compoziția este gata, formează chifteluțe și prăjește într-o tigaie alături de 2 linguri de ulei de măsline pe ambele părți pentru a deveni crocante

  3. Taie roșia, ardeiul roșu, varza albă și morcovul mărunt

  4. Separat, pregătește brocolli la abur și lasă-l la răcit

  5. Încălzește tortilla și așează falafelul, legumele și adaugă Hellmann’s sos de maioneză vegan cu usturoi

  6. Rulează și servește cald