Skip to:
Wrap cu falafel
PREGĂTIRE
20 Minutes
GĂTIRE
20 Minutes
PENTRU
20 Minutes
- Năut din conservă- 400 gr
- Fasole fiartă din conservă- 400 gr
- Ras el hanout- 1 lingură
- Coajă lime- 1 buc
- Făină- 1 linguriță
- Broccoli- 1 buc
- Roșie- 1 buc
- Ardei roșu- 1 buc
- Varză albă- 1 buc
- Morcov- 1 buc
- Sare
- Piper
- Ulei de măsline
- Tortilla- 2 buc
- Hellmann’s sos de maioneză vegan cu usturoi
-
Toacă și amestecă năutul cu fasolea fiartă din conservă, coaja de lime, ras el hanout, făina, sarea și piperul
-
După ce compoziția este gata, formează chifteluțe și prăjește într-o tigaie alături de 2 linguri de ulei de măsline pe ambele părți pentru a deveni crocante
-
Taie roșia, ardeiul roșu, varza albă și morcovul mărunt
-
Separat, pregătește brocolli la abur și lasă-l la răcit
-
Încălzește tortilla și așează falafelul, legumele și adaugă Hellmann’s sos de maioneză vegan cu usturoi
-
Rulează și servește cald