Burger de porc cu sos barbecue

 Burger de porc cu sos barbecue

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
15 Minutes
Hp Icon two
15 Minutes
Hp Icon 3
15 Minutes
wertyu Image
  • 300g carne de porc sau vita, sau chiar mix, tocata
  • 1 chifla
  • 1 ou
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • Original Burger Hellmann's sauce
  • ruccola
  • 1 felie mare de rosie
  • 1 ceapa
  • 1 felie de branza, cascaval
Recipe Images
  1. Amesteca carnea tocata cu un ou, patrunjel tocat marunt, cimbru, sare si piper, amesteci compozitia si faci o chiftea.

  2. Pune chifteaua pe gratar sau grill si o lasi sa se faca pe fiecare parte, timp de 10 minute.

  3. Adauga jumatatile de chifle pe gratar sau tigaia grill, de asemenea, sa se prajeasca interiorul un pic, iar daca ti se pare o idee buna, poti unge chiflele cu putin unt si usturoi.

  4. Odata ce carnea este gata, poti aseza toate ingredientele pe o jumatate de chifla: chifteaua de carne, ruccola, cascavalul sau branza topita, rosie, ceapa si nu uita de sos!

  5. Serveste cu sosul Original Burger Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!