Skip to:
Burger de porc cu sos barbecue
PREGĂTIRE
15 Minutes
GĂTIRE
15 Minutes
PENTRU
15 Minutes
- 300g carne de porc sau vita, sau chiar mix, tocata
- 1 chifla
- 1 ou
- patrunjel
- cimbru
- sare
- piper
- Original Burger Hellmann's sauce
- ruccola
- 1 felie mare de rosie
- 1 ceapa
- 1 felie de branza, cascaval
-
Amesteca carnea tocata cu un ou, patrunjel tocat marunt, cimbru, sare si piper, amesteci compozitia si faci o chiftea.
-
Pune chifteaua pe gratar sau grill si o lasi sa se faca pe fiecare parte, timp de 10 minute.
-
Adauga jumatatile de chifle pe gratar sau tigaia grill, de asemenea, sa se prajeasca interiorul un pic, iar daca ti se pare o idee buna, poti unge chiflele cu putin unt si usturoi.
-
Odata ce carnea este gata, poti aseza toate ingredientele pe o jumatate de chifla: chifteaua de carne, ruccola, cascavalul sau branza topita, rosie, ceapa si nu uita de sos!
-
Serveste cu sosul Original Burger Hellmann's si o sa te lingi pe degete, asa de bun o sa fie!