Canape picante de pui cu maioneză și wasabi

DE PARTEA GUSTULUI, DIN 1913
60 Minutes
Hp Icon two
60 Minutes
Hp Icon 3
60 Minutes
wertyu Image
  • 4 bucati de file de piept de pui
  • Jumatate de cana de ulei vegetal
  • 2 linguri de suc de lime
  • 4 linguri de sos sweet-chilli
  • 450 g felii de bacon
  • Zahar brun
  • Maioneza Hellmann’s Original
  • Pasta wasabi
Recipe Images
  1. Se amestecă uleiul, sucul de lămâie și sosul de sweet-chilli într-un bol.

  2. Tăiați puiul în bucăți de aproximativ 2,5 cm și amestecați bine într-un bol cu marinada si se lasa o ora la frigider.

  3. Înfășurați bucățile de pui in bacon, infingeti o scobitoare și dati prin zahar. Puneti o hartie de copt intr-o tava si asezati bucatile de pui in bacon.

  4. Se lasa 20-25 min in cuptor la 175 de grade pana se rumenesc.

  5. Între timp, amestecați maioneza Hellmann’s Original cu pasta de wasabi într-un bol.

  6. Serviti bucatile de pui impreuna cu sosul de maioneza si pasta wasabi.