Skip to:
Canape picante de pui cu maioneză și wasabi
PREGĂTIRE
60 Minutes
GĂTIRE
60 Minutes
PENTRU
60 Minutes
- 4 bucati de file de piept de pui
- Jumatate de cana de ulei vegetal
- 2 linguri de suc de lime
- 4 linguri de sos sweet-chilli
- 450 g felii de bacon
- Zahar brun
- Maioneza Hellmann’s Original
- Pasta wasabi
-
Se amestecă uleiul, sucul de lămâie și sosul de sweet-chilli într-un bol.
-
Tăiați puiul în bucăți de aproximativ 2,5 cm și amestecați bine într-un bol cu marinada si se lasa o ora la frigider.
-
Înfășurați bucățile de pui in bacon, infingeti o scobitoare și dati prin zahar. Puneti o hartie de copt intr-o tava si asezati bucatile de pui in bacon.
-
Se lasa 20-25 min in cuptor la 175 de grade pana se rumenesc.
-
Între timp, amestecați maioneza Hellmann’s Original cu pasta de wasabi într-un bol.
-
Serviti bucatile de pui impreuna cu sosul de maioneza si pasta wasabi.